Nieuws

Het was weer ouderwets feest tijdens Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht!

27 april 2022 gaat de boeken in als een schitterende Koningsdag! Mede dankzij het prachtige weer konden vele Ambachters en mensen uit de regio genieten van vele activiteiten rondom De Schoof, de Singels en de Sophiapromenade. En natuurlijk niet te vergeten de Breakfast Run die dit jaar weer in alle vroegte ruim 300 lopers trok en de mooie afsluiting van de dag met de taptoe, lampionnenoptocht en het vuurwerk!

Er komt heel wat bij kijken om, zeker in de korte voorbereidingstijd die we dit jaar hadden, de viering van Koningsdag mogelijk te maken. Vele vrijwilligers hebben tijdens de voorbereidingen en/of op de dag zelf de handen uit de mouwen gestoken. Vele sponsoren hebben geld of goederen ingebracht, waardoor de Oranjevereniging activiteiten kan bekostigen.

Oranjevereniging ‘Wilhelmina-Juliana’ bedankt iedereen, die een steentje heeft bijgedragen aan deze prachtige dag, heel hartelijk voor de inzet!

Om dit prachtige feest ook in de toekomst te kunnen blijven realiseren, kan de Oranjevereniging jouw steun goed gebruiken! Voor minimaal € 10,00 per jaar per gezin ben je al lid van de Oranjevereniging. Daarmee mag je gratis deelnemen aan de kleedjesmarkt of kofferbakverkoop, krijgt het hele gezin gratis toegang bij de taptoe en je krijgt een Oranje versierdoos als welkomstgeschenk. Je kunt je aanmelden via www.oranjevereniging-hiambacht.nl. Je mag de Oranjevereniging natuurlijk ook altijd sponsoren met een groter bedrag!

Op naar Koningsdag 2023!

Hieronder een fotoverslag van de dag