Nieuws

Werk jij op 27 april mee aan een grandioze Koningsdag?

Ook dit jaar organiseert Oranjevereniging Wilhelmina Juliana op 27 april de Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht. De geweldige braderie, de Breakfast Run, de kindervrijmarkt en natuurlijk alle activiteiten op de Sophiapromenade en achter de Schoof en nog veel meer!

Al deze activiteiten kunnen niet georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers, mensen die in hun vrije tijd een stapje extra zetten en zich daarmee inzetten voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht. Wist je dat het hele bestuur uit vrijwilligers bestaat en nu al hard bezig is met de voorbereidingen om Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht tot een succes te maken?

Die voorbereidingen zijn veel werk en dat kunnen we als bestuur niet alleen… Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die de diverse festiviteiten samen met ons willen voorbereiden en ook op Koningsdag een handje willen meehelpen! Afhankelijk van waar je bij helpt, kost het je een halve dag op Koningsdag en eventueel een aantal uren per maand als je ook bij de voorbereidingen betrokken bent.

Wat krijg je ervoor terug? Een hoop gezelligheid, je leert nieuwe mensen, krijgt een groter netwerk in Hendrik-Ido-Ambacht en de voldoening dat je hebt meegewerkt aan een mooi evenement in het dorp.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op de website en meld je aan als vrijwilliger bij de Oranjevereniging! Heb je wel interesse, maar twijfel je nog een beetje? Neem dan contact op met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


We kijken uit naar je aanmelding!